Saturday, February 7, 2009

aduh~~

Tadi baru abis modul 1...then cam lebih kenal my classmate la...
ktorang ada 29orang suma intake ni...tapi kami part 2(xDiploma Sains), ada 9orang la...selebihnya budak part1(xDiploma wood Tech)...n then i have 2 crush kan...hahahah...crush 2 dr wood tech...satu K, 1 lagi H....tapi yang K ni...aku cam tak minat dah....cam really hate la kalau tengok dia...lebih krang cam belagak la skit..tapi buat masa ni masih layan n sms la dia...if ada urusan penting...yang H ni plak...hahahah, ok n cute la..really am!!!mmng dari 1st mmng la..tapi c K ni yang datang masuk dulu...so terpinggir jap la c H..tapi skrg aku rasa c H ni plak la yang macam hummmm...ok...senang ngan dia and senang close to H...hihih...tadi pn dah bermesra2 n know each other...ada gak la crta2 kuar...tapi tau la..aku skrg malas la nak over2..layan skit2 jak la...hohoho...memandangkan aku ada Z~~

6 comments:

Franky Boy said...

ahaks.. insaf2 la dunia ae.. huhu.. susa juga ni guna bukan nama sebenar nie.. hoho.. gambar atas kontrol beb..

- a z h a r F e y T - said...

eh...ni crta betul la...mana ble tayang2 sama orang~~biar menjadi tanda tanya..
ko 2 yang kegatalan
eeeeeeeeeeeeeeee

Asrih Arif said...

siapa pulak yang menggantiku dihatimu ni...eeeee.. drama betulll.siap ada nama panggilan...

Franky Boy said...

ahaks.. tapi saya macam tau la.. akiakiakia..

- a z h a r F e y T - said...

asrih...
apa lak menggantikan ni...
this just a part of having and giving~~

frank...
ko nda tau apa2~~
;p

Franky Boy said...

better not to know anything..