Thursday, October 1, 2009

Tiada Mood Mau Update

Bulan 9 langsung tidak produktif sebab tidak berminat mau mengupdate page ini....banyak kja n banyak kemalasan telah menyelubungi...lagipun aku banyak menghabiskan masa dekat facebook...laman popular muda - mudi masakini...ntahla..
PENAT LA...sangat..sebab keja banyak..sampai bertimbun2...langsung aku malas nak sentuh...buat pn macam tak paham...test pun tak berapa nak terer..huhuh...
aku Sibuk dengan kehidupan sendiri...melupakan kehidupan lalu..memberi peluang untuk mengadaptasi dengan kehidupan sekarng...
exam dah nak stat 4 mnggu lagi...asignmnt tak siap2 lagi...pening la...

2 comments:

farhan said...

azhar..tabahkan diri ko..jgn mudah mengalah dlm dunia penuh pancaroba ni..kesedihan yg ko hadapi tu hnya la smentara..ingat la kemanisan akan dtg menjemput mu detelah payah yg ko tempuhi..

- a z h a r F e y T - said...

tabah...mmng...tapi sakit...