Sunday, May 18, 2008

ThiNgs are MeSsinG Up!!!

angry azhar...

BErCamPuR BauR…

Beberapa ari ni…stat keja la…rasa mcam nak marah jak…ntahla napa…

Mungkin ada benda yang aku tak puas ati…rasanya benda “itu”…

Susah nak cakap sini sebab takut ada “orang” itu datang melihat….

Mungkin betul jugak katanya..kebahagiaanku kesusahan orang lain…

Tapi sebagai kawan, mereka tidak harus melupakan antara satu sama lain…

Klu jauh takpa jugak…

Ni tersangat lah dekat n working under 1 department lagi…

Aku n jumardi cukup terasa ati…well…nowadays...People are easy to change…

I don’t know why, but it happens...me also change when people change…

Whatever it is…I own my life…

me n Jumar...my juniour a.k.a "ketabahan"


12th may…

One of my classmate…frank…

Is his 23rd birthday…haahahah

Tua suda….on that day…petang 11hb kami baru abis paper bio…easy but, I don’t know whether I can get A…

I wIsH!!!...we are spending time together…all of us…lama da kitaorang tak stay out kat luar…becoZ everyone busy ngan hal masing2…hummm…

Tapi ni la sedih sangat ni…nnti part 6…wa!!!tak sangka dah nak abis diploma da…macam baru ja berlalu part 1…kami tekejar2 pg kelas…kena sound senior, kena maki2…kena raging..kena induction d UiTm Sabah…itu crita dulu…skarang benda smua tuh dah takda…rndu nak buat, tapi dah d haramkan..huuhuh…

Franky sundalan...hahahah one of my best male fren


this is all sweet memory of us...ni tme prtandngan Bina Badan d penampang



So Nampak la ada perbezaan antara Senior n junior…

Time kami,senior n freshie, baek punya…

Tapi 2 la…ada kekurangan n kelebihan inductions…

Sedih ni…makin ari makin banyak hal yang akan berubah…

Things are getting worst…life will get too short…n problems will increase rapidly…waaaaaaaaaa!!!!

I am so scared of my future…really am!!!huhuhuh

N sekarang my face ada jerawat yang tak guna mencacatkan my face…pasti meninggalkan kesan nnti!!!

Kurang asssaM!!!!

i HaTe U!!!!


And this year…it been a long way n hard journey for me…but still, I manage to melancong2 sekitar KK…heheheh

ni d taman kinabalu...wat fieldwork...damn tired...


a minute in pelabuhan sepanggar...

1 Borneo Utama....cepat la siap...tak sabar nak shopping..huhuhu


at taman buaya tuaran...tak besh sangat pun...



makan time...mana ni ya???dekat sembulan tu...adeh lupa aku nama tempatnya...


Tanjung aru beach...makan time jugak...heheheh...

2 comments:

jamieY jaLiL said...

life is not a bed of roses dear...be strong and u'll b smiling in the end of the road! for those who dun make u happy, ignore them. u know what u r doin and as long as it doesnt hurt pple around u, u r ok :)
cheers~

- a z a R F e y T - said...

yups...
it is 4 sure...
thanX!!!