Tuesday, March 24, 2009

bengangnya~!!

aku rasa sangat takut sekarang..baru sedar dari lena kali..sebab tinggal another 2 weeks for exam...exam kot~~penentu masa hadapan~~huhuh, and 1 week for dinner gabungan yang aku pn masih tak ble get together with the crew~everything jadi kelam kabut...dorang tak meremindkan aku pn untuk datang meeting 2 mnggu yang aku tak pergi..aku ingatkan takda..so malam tadi datang dorang cam buat2 muka la..ya la..kalau aku pn jadik part of team klu asik2 eskep komfom la kan menyampah...pastu buat muka tak bersalah lagi kan...sapa la tak bengang...malam tadi aku hampir kena habis2an..but I manage to take over the situation by answering quite good iI think, jawapan selamat, dan kini aku kena menyiapkan semua benda, which is I really Fucking hate this job since JPK lagi..penat tao~~kalau JPK bole la~~sebab in one organisation, bole la cakap lepas jak..ni, diffrent2 organisation, working with "malay"...so whatever..konon nak jaga ati la~~memang thats the reason, but tehn, they should really admitted that the MT also did not take a big responsibility to overcome the unrealised thing which is aku pn terasa yang dorang2 nak kja siap,tapi ntah..mcm ckap jer lebih...so aku mmng tak dapat nak wat keja sngat..sebab nak buat ikut aku takut salah, cam semalam, nak masukkan lagu negaraku dah kena marah, nak juga lagu wawasan setia UiTM at the beginning of the ceremony...what the hell kan kalau orang nak bagitau cara orang dulu...then skrg ni ikut suka aku la nak ubah tentatif macamana, nak buat text MC macamana...korang tak nak ikut cakap aku...AWAS~!!!

Madah Bicara;
mengapa orang susah sangat nak faham~~

6 comments:

rydah_d A i said...

ak rase nk sepak2 je dowang smalam..not all but certain2...

mentang2 la kiter ni baru part 2 (even part 1) tp nk pandang mcm taie..hanjeng tol..

dlm meeting leh la ckp pom pam pom pam..tang event jln nati lepas tgn jugak thu,...sialan jak..

ko tau ak benci tol time tny "ha pgrm pa korang da movin?"

HELLO,SLAGI BAJET XDPT JAN HARAP LA YG LEN NK JALAN!!!

bingit2...

- a z h a r F e y T - said...

ko nda tau aku bengang semalam!!!sakit hanjeng jwa sebenarnya~~
tahan2 jak~~
mesti dorang nak knakan kta program~~~
cam babi~~~

rydah_d A i said...

babik nya

ada ka mcm thu

da la kita bersepah ngn kerjak ni

huuhuu

nway "dia umang2" la cure skang ni..kakakaakak

- a z h a r F e y T - said...

xda pencure skrg~~
huhuhuhu

Asrih Arif said...

jgn biar bugis ditindas!!!!! long live BUGISE!!

- a z h a r F e y T - said...

betul asri!!!!!!!!!!