Wednesday, March 11, 2009

TaletimE menyeronokkan

Malam tadi aku sempat meluangkan masa ke Dewan Sri Budiman, pergi sendiri2 tapi nasib ada Jali dalam dewan 2, kitorang datang untuk saksikan 1st time tayangan movie...Talentime arahan Yasmin Ahmad...cerita ni best sangat...lebih kurang macam crita high school musical...tapi crta ni tidak la copycate crta high school musical 2 sangat, sebab diselitkan dengan unsur2 kemalaysiaan...bagi aku la...ni antara movie yasmin ahmad yang best~~BEST!!!!...rugi kalau korang tak tgok d pawagam 26 Mac ini...walaupun ending tak menyeronokkna, sebab membawa kita ke arah kemusykilan dan tanda tanya, pastinya cerita Talentime ni ada yang 2nd edition pnya...sebab tak habis la dia elaborate crta ni...crita ni penuh ngan unsur komedi, serius, percintaan, dan lagu yang mengasyikkan yang di nyanikan oleh atilia dan aizat...
malam tadi sempat jugak melihat kedatangan pelakon....yang paling kenal saiful=mukhsin...not bad jugak la...memang manggiurkan jugak la...hahah..pastu pelakon india yang namanya mahesh...pelakon baru...mmng hensem giler dan dalam crta ni dia la yang utama..romantik giler~~
so pada kengkawan semua, jan lupa saksikan Talentime K~~bukan nak promote, saja nak bagi korang tengok filem Malay yang best~~bukan macam filem malaysia yang pernah aku lihat sebelum ini...
Madah Bicara;
(bukan kerana hati tidak merasa, tapi kerana perasaan mengatsi fikiran)

2 comments:

Bayukk said...

x sabar rasanya...

- a z h a r F e y T - said...

heheheh...
suppot malay film~~

sabr2 je ek key chain 2~