Saturday, January 10, 2009

aku Benci!!!

aku turun awal ke kelas semalam...sebab bosan dalam bilik, so pegi nek bas and makan d cafe, makanan pun mahal...makan jak la kalau tak lapar, pastu makan sorang2 ae...hohooh...duduk semeja ngan pompuan yang tidak d kenali dan aku hanya melayan makanan yang berada d depan mataku sahaja~~ahahah
ari jumaat kelas bermula jam 10.30 pagi...macam biasa, lecturer yang ajar analytical chemistry kami tu nda pandai sangat cakap BI...aku apa lagi gelak jak d blakang tengok glagatnya menerangkan jalan kerja pengiraan semua...hihih
abis klas, trus terpinga2 bjalan sorang ntah mo pg mana, nasib teringat aku ada kawan bernama Jubianus, trus kol dan bertanyakan dorang berada d mana...lega sebab dorang sedang makan d cafe koperasi...cepat aku berjalan ke sana mendapatkan dorang, di sana dorang sedang asyik makan...hepinya aku tengok kawan2 yang aku kenal sedang makan...sana ada jub, nizam and raph...macam kosong 1 tempat, franky,(haahahahahahah)...
trus after makan..ikut dorang pg perindu, stay kejap d bilik dorang...sana best gilak aku ktawa jak~hahaahah, terasa macam d sabah pulak~~
pastu pg solat jumaat, ya ampun, penuh yang sangat penuh...pnya ramai orang~~huhu, abis 2 tertengok BUn(Hasbullah-xDKA uitm Sabah)..terkesima aku kejap, tapi malas la mau teriak2 panggil nama dia...
d kelas plak, class ecology 1 pn aku nda paham,blur gilak cakap pasal model2 evolution...duih~~then abis klas mencari klas QMT405..d M A 521..lama mencari dekat 30minit tak jumpa, kitorang geng2 kecewa n trus chao namau pg klas 2, sebab jam 5 ada gak kelas 2 lagi, tp d blok berbeza..hahah..dalam perjalanan ke sana, ujan trun ngan lebat~~sangat lebat!!puntalah kecewa~~dah la smua tak bwa payung and tak tau num telefon lctrr 2..fuh...terkandas jugak la 20 minit..pas tu tepaksa gak redah ujan, kongsi payung yang d pnjam oleh amy sama kawan2 yang dia knal...hahah
basah jugak la sampai kelas...
masuk kelas 2 yang rasa geram betul~!!!
dah la kami satu kelas penah sama2 dalam kelas amik Bel422 sama budak2 lepasan matrix..kami ni macam dorang buat kenal nda kenal jak..geram betul aku, pas 2 senyum sumbing kunun dorang tgok kami lambat masuk klas, pnya aku panas..then time lectrr mngajar, bleh lagi bercerita2 depan aku ae..sialan!!Benci, berlagak!!!baru lepasan matrix, belum lepasan luar negara, perasan hebat la 2...huhu...nasib baik lectrr 2 baik, klu tak aku lempang2 budak depan aku tuh...
hummm...yang penting smalam hajat aku untuk mkan nasi lemak yng d jual dpan jati, aku tlah beli..memang sedap!!!
nyum2 jugak la~~

4 comments:

Franky Boy said...

terima kasih la kepada anda semua kerana masih juga meng-ingati kami2 yang jauh di ujung melesia ini.. hoho...

[[sya]][[ec0t]] said...

azhar..
aku ni..
Sya..
d shah alam mmg laen dr Sabah.
kau ada apply any scholarship??
cni kos hidop tinggi.
asek lapar sbb asek belajar.
n.lemak jati mmg sedap.
tp ade mandrem katenye..
ohohoho..

blh tak buang word verification kat bwh ni..
lecehlah mau bg komen.huhu

~nareemwahkz you~ said...

yang penting, nasi lemak tu sdap kan????

- a z h a r F e y T - said...

frank...
hahahahah
memang semua orang akan d ingati apabila berjauhan....kalau ko d sni, huh, mana aku mau ingat...hahaha

sha...
kos idup tinggi, tp actly bole balance la...aku jak yang boros...hihihi..
ni tgah tggu PT la ni, blum2 siap lagi urusan mo dapatkan PT ni..huhuh

N...
memang sedap!!!
then aku baru sedar semalam berat aku bertambah...
trus diet on the spot
skrg tpaksa kurangkan makan~~
hahahah