Saturday, January 24, 2009

It Happens Again~~

semalam aku memulakan langkah meneruskan amarahku untuk mengenali si dia...memang~~hakikatnya aku di terima~~wah~~~memang tak sangka dan tak expect yang benda ni terjadik~~hahahahah...well...banyak jugak yang kami critakan semalam yang juga membawa ke hari ini~~dia macam sangat ambil berat~~cuma seperti biasa orang takut2, so kita kna la berani memulakan langkah...kalau tidak~~menyesal kan~~hahahahah....but, I know that it needs a slow motion~~yeah...mmng sangat~~
sepanjang cuti tahun baru cina ni...blum ada planning gempax lagi la~~heheeh, cuma tadi baru jalan d KL...ntah sama si frank sundal~~hahahah...sama Shakir, sama mimi n Up~~best jalan ronda2...ronda jak..bukan mau buat apa pn~~tapi terbeli jgak la sebuah jam tangan~~hihih..sot kan~~ala sapa suruh aku ke sungei wang~~mmng gila la kalau sopping sana..mmg hepi giler!~~betul cakap fasha sandha..memang Sungei wang best!!!! aku mau pg sana lagi nnt sopping beg~~hahahahah...
Mungkin aku akan balik Melaka kot~~sebab aku ntah~~tak rindu sangat sabah lagi la~~sebab Now I Feel here macam my Own place dah~~

4 comments:

Bayukk said...

Salam,

Wau !!! hebat.


bha jangan pula nanti ko lupakan sabah terus...:P

kesian emak n bapa ko yang hantar ko pi stdy sana.

bertuahnya ko skrg kan Zra...:p

selamat berbahagia...hehehe.

tapi dia tu He / She?!!

...:P

jumardi_alkhawarizmi88 said...

wow!!! dah mulakan langkah sama c K bukan nama sebenar... hahahha... slow2 tu penting... yang penting tankap n cengkam... hahahahahahah.... cari ja di shah alam tu, yang di sabah nie biar aku jaga! ahaks!!

Franky Boy said...

hehee... sundal ka?? mmmm.. ya la kan.. ada org tu inda mo org ni trnsfr p s.alam, sebab takut nanti overshadow plak kan.. inda apa la.. ko jaga s.alam, jumar jaga di sabah, saya jaga yang di luar negara..

- a z h a r F e y T - said...

hoh!!!
*EN. Kaff..
wah...mana la lupa sabah..adaka~~
huhuhuh...sini best makanan la...sebab pedas n varietyy~~
tapi apa2pun makanan laut sabah yang the best~~
si Dia itu seprti biasa la..hahhahaah...
bukan aku yang mula, dia yang mula...so aku just meneruskan jak~~hehehe

*Jumar
ya, jan ko jga c A aku suda...itu aku pnya, dulu kini dan selamanya...hahahahahah...
tgu la ko datang sini..rambang mata jgak ko jadiknya~~hehehe

*Frank
eleh~~macam aku takut kna overshadow kunun...I can beat u!!!hahahahah...becoz I know I'm good~~auw~~...
and nda payah la mau jaga org I d Sabah...I masih mampu mnjaga...
ko mmng GATAL btul sda skrg...bluek!!! *p