Thursday, January 8, 2009

Lost???

tiap ari makan nda kurang dari Rm 20
memng di luar batasan suda ni kan...
hahahahah
setiap jam aku lapaq..
macamana...

tapi yang sdihnya sini..
aku terpaksa naik bas sorang2...n bejalan g fakulti sorang2...

kalau macam dulu, aku ada nizam, frank and jub temankan...
nda pun jumar n usman...

semua kenangan lalu patut aku erase actually, tapu entahla...
datang shah alam aku sngkakakn semua benda menjadi indah belaka...
tapi bertentangan dengan apa yang aku bayangkan...

aku sangka aku adalah seorang yang tabah~senang untuk melupakan masa lalu ngan mudah..
tapi aku kalah...
sangat kalah...
huhuhuhhu

entahlah~~

5 comments:

Bayukk said...

be strong...

jumardi_alkhawarizmi88 said...

uhuhuhuhu... sedih.. terus terang ku katakan, kehidupan ku disini tidak macam seperti lalu... segalanya berubah zarr.... totally berubah!!! apa yang hanya dapat ku rasakan sekarang ialah aku kena pendam perasaan boring ku nie swlamanya... Ya Allah, bantulah bukakan hati2 kami agar kami ceria dan bahagia sentiasa...

~nareemwahkz you~ said...

be strong baby!!
i know u cn do it! if i can, u can too!a

Franky Boy said...

adeh.. ok bah tu ko zar.. jangan la ko pikir2 pasal life ne.. huhu.. sini pun kalo sama kawan2, saya hepi juga, tapi kalo saturang2, memang teingat juga tu masa di kk dulu..

- a z h a r F e y T - said...

en kaff- memang strong enough pun~~

Jumar-kalau sndri2 mmng aku mati kutu nda tau mau buat apa

N- ya, aku boleh plak ni~~jan ko rsau~~

frank-aku maksud kan kalu besendri2 la ba..ayoooo...sakit jwa..tapi kalau sama klasmate ok la~~