Monday, June 2, 2008

Cerita Aku...


~~WARNA KEHIDUPANKU~~


Kisah Aku dan PC
Computer I dah ok dah,heheh…buka2 trus I pasang lagu2 baru download malam tadi..wawawa...rupanya yang rosak adalah my power supply. Tensen aku beberapa hari…nasib aku wat2 busy ja bbrapa ari yang lalu..aku g surfing..aku g chat sampai hidup aku makin hambur,hahaha…bukan nak kata apala cuti stat dari 30, 31 may n 1 jun…aku g stay out, surfing 24 hours…saja nak ilangkan stress computer rosak…macam shit tuLLLL!!!!! Walaupun computer aku ni murah jer..takat sama harga hp aku…tapi sayang jugak aku sama dia…sangat cian pulak klu kna biar jak kan…ni la computer yang banyak bagi jasa sama khdupan aku d UiTM ni…klu bukan computer ni banyak la kja aku nda siap…Tapi memandangkan ko akan pencen wahai computer….aku akan guna ko tahap abis2an..hahahahah…
this wat we call power supply...macam manusia jugak...mengada2!!!
ni la bahagian komputer yang rosak...hangus skit, mngkn kna air hujan....cian my komputr...
ni la pc aku yang sangat kasihan...hei...camana la tak rosak...tak kna jaga..Pemalas pnya azhar...NDA MENJAGA HARTA TUHAN BETUL LA...

Kisah Aku dan MalaS
tahap kemalasan aku time kja ni ntah la..kalah orang ada 10 projek antarabangsa…penat ba…enjoy pn nda dapat puas2..yeyeye… meja aku ambur…filing aku ntah kemana…baju aku blum cuci…lantai belum bersapu dan bermop…aku malas!!! eeee pemalas tul…2 mggu da aku tangguh2 mo cuci baju, stat ari jumaat lagi mo cuci, tapi aku tdo jak siang, malam aku surfing, pastu aku bbrapa arituh aku bersin n hingus jak bnyak meleleh, bebau kali bilik jpk aku tu…dah macam stor da jadik dia…kena sabar n tabah jak klu ada sakit ni..tengok skarang ok dah pun..hohohohoh…tau la org bujang ni..telampau malas sampai teda mood mo gerakkan badan…mo lari dari bilik jak…

adeh...aku blum cuci bju...mo cuci mst jak ndada air...kureng tul...mampusla ko sana!!!banyak jugak baju aku...hahahahah

ni la ruang stadi aku yang langsung tidak d kemas...weLL...i almost transform to the real man...hhihihihihi


my filing???aku nda tau la...smnjak jd YDP...aku sumbat jak dalam rak ni...MALAS!!!!

Kisah Aku dan MeMeng
pas tuh memeng aku(ala..nama kucing asrama kesayangan aku…) ntah mana sda dia menghilang…merajuk kali dia aku marah…huhuhhuuhhu bukan apa…malas aku dia…da la aku bagi dia mkn sedap2…sedap2 jugak dia pegi berakkan bilik aku, klu sekali takpa, mungkin consider lagi mmg dia dah tak tahan…tapi ni sampai 2 kali ni apa crita…apa bilik aku ni tmpat berak???hish!!!aku marah dia, then aku ketuk2 kpala diaGERRRAAM!!!!huh…pastu aku tdo…esok pagi dia, stat ari rabu sampai skrg, ntah mana da dia mnghlang…pndai jgk kucing mrajuk ye…sangka manusia ja..aku ok da…sekejap jak tuh…well…manusia tahu befikir…dia???binatang…mnalatau apa2..aku pun satu…sedap2 jak aku pukul kucing 2..ala mngkin time 2 tahap kegeraman aku mmng tahap maxima pnya…huuuuhu..ndadapat aku tahan..klu baran aku naik, abis smua benda…nasib aku dapat control masih…hehehehe, klu tak hancus!!!


saat2 indah sama memeng...kah3X

Posing sama Memeng...Pemberak!!!sakit perut kali dia



tempat Memeng melempiaskan kenikmatannya...penat aku membersihkan...sakit jiwa!!! atas tilam, n bawah katil...
Kisah Aku, Kegilaanku dan Stay Out
Da skarang aku ngantuk da…sbb malam tadi aku tdo jam 4.30 pagi…surf intenet kunun…hohhohoho, padahal aku kja spajg masa..kena bgun pukul 7pg g kja…nasib pagi kja tak berat sangat…petang jer yang kna cat batu bata dkat dataran kluster A....apa2pun aku nak mencapap
kan dlu gambar2 aku time stay out ari tuh...hheeheheh

Saat2 indahku bermanja ngan mc D...ni jam 3 pagi ni lepak d Mc D...ahahaha makan puas2 fries, macam Mc D 2 kami yang pnya ngan gelak ktawa yang cam sewel...heheheh

ni tangga dekat 1 borneo...gambar yang lain aku delete, begegar...sebab takut kna kjar pak guard...subuh jam 5pg ba tangkap2 gambar....lagipun aku kaki tgah gegar, mc takut sebab ada 5 ekor anjing yang Gemuk, Besar n Garang aku tjmpa d luar pntu...masih takut n masih dalam keadaan beleng2...huuhhhuh....aku Takut ANJING!!!!...

XOXOXOX

~azhar andi~

2 comments:

~nareemwahkz you~ said...

nama kucing kami dulu pun memeng.
tapi suda mati jadi experiment aku & ajin

- a z a R F e y T - said...

ya ampun...
penjahat ba kmu 2 orang
ada ka patut...
uhuhuhuhuh