Wednesday, June 4, 2008

KiSaH AkU siri 2


Kisah Aku dan Makanan

sebenarnya...hidup ini penuh dngan dugaan...semua perkara yang terjadi pasti mendapat hasutan nafsu. aku tidak terlepas dari hasutan itu.Nafsuku sangat "BuaS".hAhAhAhAHAH.. bukan nak cakapla..aku memang kaki makan...sebelum ni berat aku trun abis2an sebab terlampau busy wat keja JPK...2 time jadi kuli2 la,hahahah, time jadik presiden, yang keja atau menyuruh jak ni...yala klu tak suru...manala ada yang mo wat keja...even aku pn klu tak d suru,ish ada ka kebaikan ati mo buat keja...please...tolong la...hahahahah... jadi ketua kita harusla pandai ambik peluang yang ada...kikikkikikik....ah dulu...time 2007, mmg aku abis2an la turun berat badan, sampai 84kg aku...skarang 2008, aku makan jak,asal kuar KK, pasti mana2 kedai makann aku singgah...tapi tidakla sampai merasa yang daging merah2...hhhihihihi...memang la...2008 banyak membawa history,time history itula aku kuat makan...makan...n makan...sedap pulak kan...arkh!!!! sampai sedar tak sedar berat aku sudah...101kg...sampai aku tak mo pakai bju t-shirt kolar...tiap ari mmg aku akan pkai bju kemeja lengan pjg...panas pun panas la...asalkan ak bahagia... hilang konfiden aku klu pakai bju kolar 2, klu pakai pn msti ngan jaket ksyangan...mana la mo tayang my cute stomach kan???uuhuhuhhu...














Dulu dan kini....aku akan pastikan akan kembali kepada Dulu...nnti susa mo kelabing...hahaha


macam ni nampak kurus ka??? yeah!!! 4 sure!!!




Mastura :
azhar!!!!Nampak gemuk ko macam 2, ko lupa suda ko namau kc tinguk perut ko sama orang???
Azhar: Mas!!!Ketara Ka???sangat2???aaaarkh!!!!!Delete2...

Azhar:
gni bru lawa kan???nampak slim!! ~~
Mastura:
""baru aku nampak skit...

tgu jap..tggu....alalalalalalal....cAk!!!my Red carpet posing...ekekekek

ni makan punya pasal la ni...telampau siok makan sampai tak sedar badan dah naik..uwauwauwauwa...i'm enjoying ma self eatin..not a little, aLOT!!!!!hahahahah well its a human nature....love 2 eat..banyak tempat makan telah d kunjungi...sebab temanku, en kaff bawa jalan ke mn2 jak...asal kluar makan msti aku join, nda pn aku yang ajak dia pg makan...hhihihihi..kali la, n most of da time, dia la mengajak...klu mkan 2 bukan makan...melantak...hahahahah...puas ati btul la... i love it!!!




my favorite place to eat...especially 4 penchinta ayam...





aku dan makan malam DIS..sangat kenyang sampai perut tak tertahan...wat muka buat2 xknyang lagi...uhuhuhuhuh







makan2 ngan klasmete d palm cfe d cp..wowowoowo, sedap eh!!!!



lepas makan...aku tlah menjadik ular..hahahahahah

menhamburkan meja tika makan d cafe...aku takkan biarkan satu pun yang tinggal...waaa....Lapar plak tiba2...adeh...





makan kat warung d Likas sama en kaff, Bos ak d pjbt hostel..makan nasi embak...mmg klu makan nibole sampaigolek2 sedapnya...





mee goreng ayam n telur mata...dapat membayangkan kenikmatan????glurppp...



makan2..ni makanan sangat sedap sebab pedas..mmg maakan kmpung abis...d ranau time opkim hujung tahun lalu...aku melantak abis2an...





nasi lalap...ayooo sizzling lagi memang sedap la...hish...nda tahan aku..after ni aku g makan la....





Kisah Aku dan Kehidupan...



skarang betambah da kawan2 aku yang bole ajak2 pg makan...hahaahah,n da ada geng chiken lagi, macam aku dlu pengasas Hens Club....sama2 N...tapi takut aku mo bising2 sni UiTM...smua Narrow Minded...tipikal human being...asal pink sikit pondan, asal pink sikit lembut, menyampah aku...suka ati la orang pakai pink...jan la dok hina, ingat dorang bgus sangat...uh...go to !#$@!#$@$%!.....owh... ni geng chiken lovers...i like!!!



This is Newly Group i da world...Hens n Cock club...lovers Food!!!



frank: azar..muah

azhar: eh frank malu la~~~

makan2 d McD aritu..mmg puas la...nda sngka gtu knyg...and this is one of my fren yang mmng kuat makan...makin comel da pipi dia skarang...hihihihihi...anak didik aku ni ajak makan jak...hohohohohho, dia pn iya2 ja...

n not forget 2 N, yang tadi dia bru ja bgtau, b4 dia kuar,shopping~~~hehe, c bai mo kawen??wow, awal...ujung taun ni...kumpul duit la dlu bli adiah, mmndgkn minyak da naik n my parents surely will cut a little bit of my allowence..uwuwuwuwua...makan pasir la lepas ni...sial!!!! aku bru mo ngidam makan sedao2...kensel la!!!save bajet...hummmm, c bai yang aku bru jmpa 6 bulan lalu mo kawen suda...ekekekek...time kta org lepak2 d Cp...uwa...lepas dia ada anak, susa la mo bwa jalan, msti kna kensel...Bai!!!

orang tengah siok2 becerita, bole lagi mata c N 2 Meliar mnecari piLak2 KK...eee...adik katum ni nda pandai insap2....cian c Bai bwa crita, senang dia menjalarkan matanya....ish3X...

XOXOXOX

-azhar andi-

5 comments:

~nareemwahkz you~ said...

OMG!
first of all.. WHERE DID U GET THAT PIC FROM??? OMG!! GUMUK AKU!!!!

secondly, THANK U SO MUCH FOR REMINDING ME OF OUR CIKEN SOCIETY! WAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa i miss it badly. all of us. lama nda makan kfc sama2x and then p bantai eskrim satu tab!
=))

Queen Tatum said...

tahniah sama si Bai.. just give her the support melangkah ke alam baru and just always treasure all the beautiful memories amongst all the friends!x

- a z a R F e y T - said...

hahahahah....gummuk Nar???
itu yang aku mo dgar 2...
hehehehehh

yeah!!!
suport chicken society
n suport Bai...

Bayukk said...

Wah...tak sangka laks aku ada dalam stry nie...he3x.

Bha apalagi Zar, jgn lupa jogginG...macam Aizat Af tu, baru tadi aku terbaca news pasal dia diet.

3 langkah yg di ambil:-
1. dia bersenam
2. dia makan nasi seminggu sekali
3. dia gabungkan langkah 1 & 2 secara konsisten.

selamat mencuba....he3x.

- a z a R F e y T - said...

OMG!!
ok
aku try!!!